Photo 002Mérföldkövek és kulcsszámok

  • 1993: Az Axial Kft alapítása
  • 2006: A Centaure CDH GROUP megszerzi ezt a termelési telephelyet, hogy fokozza jelenlétét a közép-kelet európai piacon.
  • 2007: Az AX150 létracsalád bevezetése
  • 2009: Az Axial Kft megszerzi GS márkatanúsítványát. Ez a szabvány garantálja az Axial CDH Group termékeinek minőségét. Ezt nemzetközi vizsgálati laboratóriumok adják ki, mint pl. az LNE és CEPTP Franciaországra és a TÜV Németországra.
  • 2012: Az AX170 létracsalád bevezetése
  • 80.000 gyártott tétel évente
  • 30 alkalmazott
  • 2 gyártósor létrák számára 3.500 m2-en

P1010968Az Axial KFT CDH GROUP termékeit kétféle hálózaton keresztül terjeszti, hogy mind a szakmai, mind a magánfelhasználók piaci igényeit kielégítse. Az egyik hálózatunk a szakembereket célozza meg, a másik a tömegterjesztést szolgálja.

Különféle szakmai terjesztőink vannak, mint pl. nagykereskedők, barkácsáruházak, iparos boltok, festékboltok, stb.

Ami a tömegterjesztési hálózatot illeti, a „Csináld magad” vállalatokból, kertészeti szakáruházakból, de általános áruházakból valamint általános és specializálódott e-kereskedelmi weboldalakból áll.

Külföldi jelenlét

Az Axial KFT CDH GROUP magyarországi ipari jelenléte mellett, erősen megvetette lábát külföldi piacokon is, mint pl.Horvátországban, Szerbiában, Romániában, Szlovákiában, Cseh Köztársaságban, Albániában, Ukrajnában és képes arra, hogy bármilyen igényt kielégítsen Európában.

Visszajelzések

Ami a termékek minőségét, megbízhatóságát, tartósságát illetve a szállítási határidőket illeti, az Axial Kft ügyfelei teljes megelégedettségükről számolnak be.

A Centaure-ról

logocentaureCentaure már 80 éve használja az alumíniumot mint alapanyagot.
A gyár Romilly sur Andelle-ben található, Rouan közelében, két gyártási helyen, ahol ipari létrákat, háztartási létrákat, állványokat gyártanak, melyeket egész Franciaország területén, illetve több mint 20 országba exportálnak.

Folyamatosan figyelemmel kíséri a felhasználók igényeit, mely a kutatás fejlesztési részlegnek köszönhető, melyet a stratégia alapkövetelményének tekint.
Szakmai tapasztalatokkal felvértezve, tervez és fejleszt innovatív megoldásokat, magas kívánalmaknak megfelelő termékeket, melyek alkalmazkodnak a piac követelményekhez, illetve szabványokhoz.
A minőség mindig is elődleges szempont a Centaure-nál, mint felelős gyártónál.

A cég minden szervezeti egysége, az alapanyag beérkezésétől a termék eladáság a folyamatokon keresztül biztosítja a termék kiválóságát a részletekben is.
A környezetvédelemre is nagy figyelmet fordít.Centaure a termékeit alumíniumból készíti, mely a végtelenségig újrahasznosítható, illetve különös figyelmet fordít a hulladék feldolgozására.

wernerco-cdh-group-logo2016 A CDH csoport a jövőjét építi

2016 márciusában a CDH csoport a WERNER CO. részévé vált, amely a magassági hozzáférés és az udvari berendezések terén globális játékosként megvetette a csoport lábát az európai kontinensen, miközben megtartotta az egyediségét, nevezetesen: a történelmét, márkáját, az értékeit, a munkaerejét, a szakértelemet és ezek jellemzőit, amelynek köszönheti mai napig a sikerét.